marți, 3 aprilie 2012

VIZITA LUI SWAMINI VIMALANANDA

Prezenţa lui Swamini Vimalananda a fost o încântare continuă pentru grupul de studiu Chinmaya Mission Romania.

Meditaţiile de dimineaţă urmate de satsang şi de cele două conferinţe au fost făcute într-o engleză simplă, comună tuturor, chiar şi pentru cei cu mai puţină practică în această limbă.

Pe lângă gazdele lui Swamini Vimalananda, Daniela şi Traian au fost prezenţi adepţi ai Advaita Vedanta din Bucureşti, Ploieşti, Constanţa, Târgovişte şi chiar din Anglia.

Momente speciale au fost la ceremonia focului, la puja şi la plantarea unui pom, a unui cedru, ce ne va aduce aminte de aceste zile.

Fiecare dintre cei prezenţi au avut bucuria să primească răspunsuri, lămuriri şi îndrumări referitoare la metodele şi practica meditaţiei şi la cele două întrebări sâcâitoare: "Cine sunt eu?" şi "Care este scopul meu?".

A fost o întâlnire de neuitat, pentru care-i mulţumim cu adânc respect lui Swamini Vimalananda, dar şi cu speranţa de a ne reîntâlni.

Hari Om!



Un comentariu:

Dana spunea...

Multumesc Georgeta, multumesc Daniela, multumesc Vimalananda. Ca participant la intalnirile si coferintele tinute de swamini Vimalananda, am fost fascinata de simplitatea si profesionalismul prezentarii, de transmiterea sincera, directa si clara a adevarului. Ca o adevarata profesoara de matematica ce prezinta rezolvarea unei probleme "Cine sunt eu?", swamini Vimalananda a trecut prin ipoteza, demonstratie si concluzii cu o logica usor de urmarit, care m-a incantat atat de mult, incat atunci cand am revenit in Constanta le-am povestit si prietenelor mele dupa ce, in prealabil, am urmarit inregistrarea conferintei din prima zi pentru a nu omite ceva.
M-as bucura mult daca s-ar putea posta conferintele pe blogul tau sau pe site-ul Chinmaya Mission Romania pentru a putea fi vazute si de alti cautatori.
Mii de multumiri.