joi, 24 februarie 2011

H.H. Shri Mataji Nirmala Devi

Fiecare om se mandreste cu ceva: cu unele din calitatile sale, cu lucruri care-I apartin sau cu cineva din imediata lui apropiere. Multi se mandresc cu noua lor masina, noua vila, noul tablou sau opera de arta; realizari mai mici sau mai mari; noul partener ce-l face fericit; cu bebelusul ce ia zimbit sau a facut primii pasi sau a spus primele cuvinte.
Sunt momente in viata cand stii ca ai contat pentru cineva si chiar daca peste timp va uita de tine, stii sigur ca ai un loc in inima acelei personae.
Pe parcursul acestei vieti mereu am fost norocoasa sa intalnesc persoane speciale, cu care m-am mandrit.
Acum a sosit momentul sa ma despart de principalul meu guru, de care am fost mandra de prin 1993. Despartirea este bineinteles, doar aparenta, caci realitatea nu se poate inlatura sau anihila pe sine.
Dupa aproape 88 ani de existenta intr-un corp omenesc, Sfintia Sa Shri Mataji Nirmala Devi, fondatoarea Sahaja Yoga, a hotarat sa paraseasca acest corp, ieri 23 februarie 2011.
Ii multumesc in tacere pentru tot ce a facut, in calitate de Guru, pentru mine si pentru ceilalti.
Gratitude to all,
Mowgli.

7 comentarii:

Anonim spunea...

Cu adevarat Shri Mataji mi-a fost primul Guru spiritual care ma calauzit timp de 14 ani si jumate catre adevaratul meu guru, Eu .Ai dreptate Mogli, Dansa nu n-ea parasti a fost ,este si va fi mereu cu noi.Iubirea si Puritatea Divina ESTE.

Mowgli spunea...

Asa este, drag EU anonim,

Alec spunea...

Gei, Shri Mataji!

elenazinzin spunea...

Pentru mine SHRI MATAJI a insemnat deschiderea fereastrei catre vastul orizont, prin care am realizat ce frumoasa e lumea cu tot ce este in ea, si inlaturarea perdelei de prejudecati, intuneric si inclusiv inlantuirile tribale. Timp de zece ani, discipol si copil in acelasi timp al Mamei Eterne, am invatat alaturi de frati si surori lectii de viata, profunzime si iubire. Sub obladuirea plina de intelegere am inceput pregatirea de zbor-si voi sunteti guru, propriul guru- acest mesaj al lui SHRI MATAJI am incercat sa il urmez si sa reusesc sa il duc la bun sfarsit. Multumesc GURULUI SHRI MATAJI SI ETERNEI MAME SPIRITUALE! Numai bine MOWGLI!

Anonim spunea...

Pentru mine,Shri Mataji a fost nu nou inceput de drum.M-a facut sa vad mai mult frumosul,bunatatea,din tot si din toate,si ca noi suntem propriul nostru guru.Iiputem multumi prin manifestarea faptului ca suntem propriul nostru Guru.Gei,Shri Mataji!katerinaram

Mowgli spunea...

Bolo Shri Adi Shakti Bhagavati Mataji Shri Nirmala Devi, Kyi! Jai!

Dalia Cris spunea...

Jay Shri Mataji !!!
Eterna recunostinta celei care ne-a daruit mai mult decat puteam noi cere .

„ Eu sunt cu voi ...Ori de câte ori vă veti aminti de mine, voi fi alaturi de voi , cu toate puterile mele.Aceasta este promisiunea mea.”
Shri Mataji Nirmala Devi